Nieuws

JUNI 2016
Trefdag Informatie Vlaanderen

Zeer tevreden kijken wij terug op de Trefdag Informatie Vlaanderen. Geïnteresseerde bezoekers, met oprechte belangstelling voor de Stonex oplossing op de stand van Moseg Technologies, maakten van deze dag een groot succes. Wij willen iedereen bedanken voor het bezoek aan onze stand en de getoonde interesse. Graag tot volgend jaar!  

OKTOBER 2014
S10, het nieuwe revolutionaire STONEX product

Stonex is er trots op de nieuwe S10 te presenteren: de "slimme" en "open" nieuwe generatie GNSS ontvanger. Lees verder

OKTOBER 2014
20 jaar Intergeo - Berlijn

Dit jaar presenteerde Stonex op de jaarlijkse Intergeo zijn innovaties op het gebied van topografie, 3D scanning en GIS. Intergeo geeft de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op een professionele maar aangename sfeer, deze combinatie heeft er voor gezorgd dat Stonex terugkijkt op een zeer geslaagd evenement.
Zoals Davide Erba, CEO Stonex, zegt:

“Seeing thousands of people fascinated by our products is something we are proud of. It is a pleasure to note that Stonex brand is increasingly becoming a Worldwide reference for the "Surveying World".


 

NOVEMBER 2013
WICHMANN INNOVATIONS AWARD

Het Stonex team bedankt alle klanten die ons hebben gesteund tijdens de stemming voor de Wichmann Innovation Award 2013. Dit geweldige resultaat laat zien hoe zeer Stonex werkt aan klantgerichte en praktische hardware oplossingen.

Juni 2013
STONEX X300

Met het grootste genoegen presenteren wij u de X300 laserscanner, met een verbazingwekkende verhouding tussen kosten en operationele prestaties, waarmee u serieuze stappen kunt zetten op het gebied van 3D laserscanning.

De volgende eigenschappen onderscheiden deze volledig in Italië ontworpen en geproduceerde scanner:

  • Compact ontwerp met een gewicht van < 7kg
  • Scanbereik tot 300 meter
  • IP65 beschermingsklasse
  • Laserklasse 1 (veilig voor de ogen)
  • Bediening via Wi-Fi (Smartphone / Tablet met Android, IOS of Windows Mobile)
  • Wordt geleverd met STONEX ® Reconstructor software
  • Meer informatie [PDF]
Nieuwsarchief
 

Beurzen

9 juni 2016 - Trefdag Informatie Vlaanderen, ICC Gent
Tijdens de Trefdag Informatie Vlaanderen kunt u zich laten informeren over de nieuwste geo-innovaties, e-government en innovatieve dienstverlening. U kunt ons vinden op stand 20 (MOSEG Technologies).
http://overheid.vlaanderen.be/trefdag-informatie-vlaanderen-2016

11, 12 en 13 oktober 2016 - INTERGEO 2016, Hamburg
INTERGEO is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor geodesie, geo-informatie en ruimtelijke ordening. Wij verwelkomen u graag op de stand van Stonex.
http://www.intergeo.de

Media